Размер на шрифта: A A A
Назад

Детска градина "Здравец 5"

Изображение 99

ДГ “Здравец“ се намира в южния край на гр. Чирпан, квартал “Асен II“. Района е тих и спокоен, далеч от автомобилния трафик и промишлени предприятия. В съседство с ДГ е малък квартален парк.

ДГ “Здравец“ започва своята дейност през далечната 1977/1978 учебна година. Сградата на детската градина е типов проект, разполага със собствена кухня, парно и перално помещения. През 2011г. е газифицирана, санирана, с подменена дограма и подови настилки и санитарни възли. Двора е голям с обособени площадки за игра за всяка група, площадка за провеждане на празници на открито, тревни и цветни площи. Има открит плувен басейн за извършване на закалителни процедури на децата.

В просторни добре обзаведени и оборудвани занимални се отглеждат,възпитават и обучават 135 деца на възраст от 1,5 годишна възраст до 7 годишна възраст, разпределени в 5 възрастови групи-яслена, първа, втора, трета ПГ5 г., и четвърта ПГ-6г. С децата работи екип от високо квалифицирани учители, медицински персонал и обслужващ персонал. Детската градина е с традиции в предучилищното възпитание и се ползва с авторитет в града и областта предлага и допълнителни дейности извън ДОС: английски език и народни танци.

 


Адрес: гр.Чирпан, ул. "Христо Ботев" № 50
Директор: Светла Петкова Ганчева

Тел.: 0885599788
Тел. канцелария: 0416/93579

e-mail: odz1chirpan@abv.bg


Файлове:

Бюлетин

Абонирайте се и получавайте първи всички актуални новини, събития, обяви и съобщения от община Чирпан

Следвайте ни в социалните мрежи:
Полезна информация
Полезна информация
Забележителности
Забележителности
Календар на събитията
Календар на събитията
Хранене и развлечения
Хранене и развлечения