Размер на шрифта: A A A
Назад

Обществени поръчки архив 2013

Понеделник, 16 Декември 2013

Открита процедура по ЗОП за възлагане на обществена поръчка с предмет „Рехабилитация на обществени зелени площи и изграждане на детски площадки и монтаж на съоръжения”

Община Чирпан обявява открита процедура за възлагане на обществена поръчка с предмет „Рехабилитация на обществени зелени площи и изграждане на детски площадки и монтаж на съоръжения”. Документация:  

Сряда, 11 Декември 2013

Открита процедура по ЗОП за възлагане на обществена поръчка с предмет „Прилагане на енергийно ефективни мерки по сградата на ДСП – Чирпан”

  Община Чирпан обявява открита процедура за възлагане на обществена поръчка с предмет „Прилагане на енергийно ефективни мерки по сградата на ДСП – Чирпан”  

Четвъртък, 5 Декември 2013

Открита процедура по ЗОП за възлагане на обществена поръчка с предмет „Реконструкция на тротоарно направление по бул. „Георги Димитров” – (от парк „Теньо Стоилов” до МБАЛ Чирпан)”

  Община Чирпан обявява открита процедура за възлагане на обществена поръчка с предмет „Реконструкция на тротоарно направление по бул. „Георги Димитров” – (от парк „Теньо Стоилов” до МБАЛ Чирпан)”. Документация:…

Вторник, 3 Декември 2013

Експлоатационна поддръжка на улично осветление през 2014 г. на територията на Община Чирпан

Понеделник, 7 Октомври 2013

Зимно поддържане, снегопочистване, обработка с пясък на заледени участъци, осигуряване на проходимост при зимни условия на четвъртокласна пътна мрежа на територията на Община Чирпан – 2013г.- 2014г.

Вторник, 30 Юли 2013

Oткрита процедура с предмет : "Ремонт на покрив на ЦДГ "Калина Малина" гр.Чирпан, община Чирпан"

Вторник, 23 Юли 2013

Публична покана с предмет: “Изкърпване на единични дупки и деформации на настилката с плътна гореща асфалтова смес с дебелина 4 до 6 см. ръчно за обекти:

Публична покана с предмет: “Изкърпване на единични дупки и деформации на настилката с плътна гореща асфалтова смес с дебелина 4 до 6 см. ръчно за обекти: Път SZR 1220 –…

Четвъртък, 13 Юни 2013

Открита процедура "Ремонт и реконструкция на ул.”Ангел Пеев Стоянов”, гр.Чирпан"

Понеделник, 27 Май 2013

Открита процедура "Извършване на строително-монтажни работи на общински сгради"

„Извършване на строително-монтажни работи на общински сгради” по обособени позиции, както следва: Обособена позиция 1: „Ремонт на покрив на кметство с.Свобода, община Чирпан” Обособена позиция 2: „Ремонт на покрив на…

Бюлетин

Абонирайте се и получавайте първи всички актуални новини, събития, обяви и съобщения от община Чирпан

Следвайте ни в социалните мрежи:
Полезна информация
Полезна информация
Забележителности
Забележителности
Календар на събитията
Календар на събитията
Хранене и развлечения
Хранене и развлечения