Размер на шрифта: A A A
Назад

Питания и отговори за 2024 г.

Файлове:

Питане от Зарко Иванов - общински съветник и отговор относно има ли включени през 2022 г., 2023 г. и 2024 г. на общински мери, пасища и ливади в списъка по чл 37и, ал. 3 от ЗСПЗЗ.

Питане от Зарко Иванов - общински съветник и отговор относно настаняване на нелегални имигранти на територията на Община Чирпан.

Питане от Зарко Иванов - общински съветник и отговор относно приходите и разходите от въвеждането на Зелената зона в гр. Чирпан.

Питане от Зарко Иванов - общински съветник и отговор относно на кои дати Община Чирпан е уведомена за финансовите искове срещу Община Чирпан във връзка с проекта за водопроводите в селата Гита, Свобода и Зетьово.

Питане от Зарко Иванов - общински съветник и отговор относно постъпили искания за трасиране и поддържане на полски пътища през 2023 г.

Питане от Зарко Иванов - общински съветник и отговор относно обхвата на "Зелената зона" в гр. Чирпан.

Питане от Зарко Иванов - общински съветник и отговор относно финансовите искове срещу Община Чирпан във връзка с проекта за водопроводите в селата Гита, Свобода и Зетьово.

Питане от Иван Дойчинов - общински съветник и отговор относно броя на ражданията станали на територията на Община Чирпан през 2023 г. и броя на актовете за смърт, издадени от Община Чирпан и кметствата на територията на Община Чирпан, през 2023 г.

Питане от Пенка Василева - общински съветник и отговор относно месечното възнаграждение на общинските съветници

14:03, 15 Януари 2024

Бюлетин

Абонирайте се и получавайте първи всички актуални новини, събития, обяви и съобщения от община Чирпан

Следвайте ни в социалните мрежи:
Полезна информация
Полезна информация
Забележителности
Забележителности
Календар на събитията
Календар на събитията
Хранене и развлечения
Хранене и развлечения